Taakverdeling

Lees de taakbeschrijvingen hieronder. Verdeel vervolgens de taken over de groepsleden. Ieder groepslid neemt minstens één taak op zich. Klik op jouw taak om te beginnen.

Taak 1: Reis (verplicht)
Walt Disney World is in Orlando, Florida (USA). Je zoekt uit hoe jullie vanaf je woonplaats naar het hotel in Walt Disney World komen. Ook de terugreis plan je. Je zoekt (vlieg)tickets voor een goede prijs en ontdekt hoe lang de reis duurt.
Taak 2: Verblijf (verplicht)
Als jullie een week naar Walt Disney World gaan, willen jullie daar natuurlijk overnachten. Je gaat op zoek naar een leuk hotel met voor jou belangrijke faciliteiten en een goede prijs voor overnachtingen en parkbezoek.
Taak 3: Parken (verplicht)
Walt Disney World bestaat uit vier themaparken en twee waterparken. Jullie zijn er maar een week en kunnen niet alles doen. Je zoekt uit welke parken en attracties jullie willen bezoeken en hoeveel dagen je per park wilt besteden.
Taak 4: Eten & Drinken (verplicht)
Er moet natuurlijk gegeten en gedronken worden tijdens jullie bezoek aan Walt Disney World. Je gaat op zoek naar de beste restaurants, café’s en terrasjes. Je bekijkt de menu’s en rekent uit hoeveel het eten en drinken jullie ongeveer zal kosten.
Taak 5: Shows (optioneel)
Naast de attracties in Walt Disney World zijn er ook heel veel verschillende shows te zien; van acrobatiek en theater tot vuurwerk- en lasershows. Je gaat uitzoeken welke shows jullie graag willen zien en waar en hoe laat die plaatsvinden.

<< Opdracht