Taak 4: Eten & Drinken (stap 3-4)

STAP 3

Je reist met 1 volwassene en 4 tieners

3.1
Lees deze inleiding:
Walt Disney World heeft meer dan 300 eetgelegenheden verdeeld over de hotels en de vier themaparken en twee waterparken: Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios, Animal Kingdom, Typhoon Lagoon en Blizzard Beach.

Gelukkig heeft de Walt Disney World website van alle restaurant, bars, food trucks enzovoort informatie online staan en kun je deze ook filteren op jouw wensen.

Vanaf nu als er in deze taak over ‘restaurants’ wordt gesproken, worden daar ook bars, café’s, food trucks enz. mee bedoeld.

————————-

3.2
Lees deze informatie:
In alle stappen van jouw taak zoek je alleen naar restaurants in de parken, dus niet die bij hotels e.d. Daarnaast gaan we er voor het gemak vanuit dat jullie geen ontbijt hoeven te regelen, dus het gaat in deze taak alleen om lunch en/of avondeten (dat mag je zelf bepalen).

————————-

3.3
Maak in jouw Word document een lijstje van minstens 7 restaurants in Walt Disney World waar je sowieso wilt eten en doe onderstaande in het Engels:

  • Beschrijf telkens in je eigen woorden in 2 of 3 zinnen wat voor restaurant het is en/of wat je er leuk aan vindt.
  • Noteer in welk park het restaurant zich bevindt.

Gebruik deze websites
Walt Disney World Dining
mijnwoordenboek.nl

STAP 4

Werk onderstaande dia van jouw PowerPoint presentatie in het Engels bij en geef de teksten die je aanpast een passende kleur:

DIA 1:
– Noteer jouw naam

Niet vergeten:
PowerPoint en Word document opslaan!

<< Stap 1-2Stap 5-6 >>